Kanelbullekaka
Här kommer recept på en snabb, lätt och supergod kanelbullekaka :)
Perfekt att ha med på picknicken eller fika i solen på trädgården!

Ingredienser
1 ägg
1 dl strösocker
1 ½ tsk bakpulver
1 dl filmjölk
50 g smör, smält
2 ½ dl vetemjöl
Garnering
kanel
pärlsocker
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 175 grader. Klä en rund form, 20–22 cm i diameter med bakplåtspapper.
2. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Tillsätt resten av ingredienserna och rör ihop allt till en slät smet.
3. Bred ut smeten i klädda formen. Strö över kanel och pärlsocker över kakan.
4. Grädda kakan mitt i ugnen i 25–30 min. Känn med en provsticka att kakan är klar. Låt den svalna i formen. Lyft sedan upp kakan med papperet och njut av kakan :)