Världens bästa tårtbotten
Tårtbotten är så lätt att höra själv, och mycket godare än färdigköpta om du frågar mig :) här kommer de recept jag använder mig av när det vankas kalas!

Ingredienser
4 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
2 tsk bakpulver
Gör så här
(Klä en springform med bakplåtspapper)
1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Jag vispar ca 10 minuter med elvisp.
2. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner de i äggsmeten. Blanda samman.
3. Häll ner smeten i formen.
4. Grädda i nedre delen av ugnen, 175 grader i 35-40 minuter. Kakan ska vara torr i mitten, då är den klar. Öppna inte ugnsluckan förrän minst 20 minuter har gått, annars sjunker den ihop.
5. Ta loss kakan ut formen och låt svalna helt innan du delar den. Den kan med fördel frysas och sedan delas halvtinad.