Smaskig ananas och kokostårta

Har tidigare i veckan gjort tårtbottnar! Så här kommer receptet på hela tårtan :) 
(null)

Kokoskräm
200 g philadelphiaost
60 g smör
2 dl florsocker
1 skvätt citronsaft
2 dl riven kokos + lite till garnering 
2 tsk vaniljsocker


Fyllning 
2 burkar konserverad ananas (skivad eller krossad) 
Vaniljkräm (gör egen eller köp färdig) 

Gör såhär: 
Se till att smöret är mjukt, värm det i mikron lite, det ska inte smälta. Vispa ihop alla ingredienser, utom kokosen, till en jämn smet.
Rör sedan i kokosen.

Ihopmontering av tårtan:
Låt ananasen rinna av, spara juicen! Ringla häften ananasjuicen över, bre på häften av vaniljkräm och lägg sen ananasbitar över. Upprepa samma procedur med en till botten och avsluta med sista botten. Täck hela tårtan med kokoskrämen, snygga till krämen med en tårtspatel eller stekspade, avsluta med att garnera med riven kokos. Ställ i kylen en stund innan servering, gärna minst 2 timmar eller dagen innan så hinner den gotta sig en stund.





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

maatmedmera.blogg.se

Här lägger jag upp mina favoritmaträtter, efterrätter och bakverk som kan inspirera er i den grå vardagen😘

RSS 2.0