Filmjölksfallor

Ett hemmagjort nybakt bröd slår aldrig fel! 
Här kommer ett lätt och snabbt, och mumsigt bröd :) 
(null)

Ca 8-9 st

4 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl eller rågmjöl (kan även bytas ut mot vetemjöl)
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
4 ½ dl filmjölk
¾ dl mörk sirap

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 250 grader. Blanda de torra ingredienserna i en bunke.

2. Tillsätt filmjölken och sirapen och rör ihop allt till en smet.

3. Klicka upp 8-9 st runda frallor på en plåt med bakplåtspapper. Använd en matsked. 

4. Strö lite vetemjöl ovanpå.

5. Grädda bröden mitt i ugnen i 11–13 min. Låt dem svalna på plåten.

(null)





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

maatmedmera.blogg.se

Här lägger jag upp mina favoritmaträtter, efterrätter och bakverk som kan inspirera er i den grå vardagen😘

RSS 2.0