2017-12-06 kebabonara

Man kan göra en traditionell carbonara, eller så kan man göra med kebab - kebabonara! Väldigt mumsigt och lätt gjort :) 
(null)

Ingredienser
 Ca 500 g färdigkryddad kebab
1-3 schalottenlök (mycket beroende på storlek och tycke)
1-2 vitlöksklyftor 
2,5 dl grädde
2 dl creme fraiche 
Salt och peppar 
Färskpasta (rekommenderas, men vanlig pasta går så klart utmärkt) 
(null)

Gör så här: 
Hacka lök och vitlök. Stek löken tills den är glansig. Häll i och stek kebaben klar. Blanda i grädde och creme fraiche. Salta och peppra. Låt puttra. 
Kola upp vatten till pastan och koka sedan pasta efter anvisningar. 
Klart att servera :) 

(null)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

maatmedmera.blogg.se

Här lägger jag upp mina favoritmaträtter, efterrätter och bakverk som kan inspirera er i den grå vardagen😘

RSS 2.0